POLÍTICA DE PRIVACITAT

Lloguer de Pianos de Concert S.L. és el propietari del domini pianoconcert.cat. En l’esmentat domini hi ha penjades de manera visible i amb accés des de la pàgina principal (http://www.pianoconcert.cat/inici) la Política de Privacitat que es detalla a continuació:

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Qui es el responsable del tractament de les seves dades personals?
Responsable del tractament: LLOGUER DE PIANOS DE CONCERT, S.L. carrer Era de L’Esquerra, 10. 08242. MANRESA
Correu electrònic: pianoconcert@pianoconcert.cat
Quines dades personals recopilem sobre tu i perquè?
Lloguer de Pianos de Concert S.L. recopila i conserva en el seu sistema les dades personals següents:
a) Client o promotor
b) Nom o raó social
c) Adreça
d) Codi Postal
e) Província
f) CIF
g) Persona de contacte
h) Telèfon
i) Mòbil
j) Correu electrònic

Utilitzem aquestes dades per la gestió de les relacions comercials i de serveis i per comunicacions.
Qui té accés a les teves dades personals i amb quina finalitat?
Els socis i treballadors de Lloguer de Pianos de Concert S.L. tenen drets de control i accés autoritzat pel correcte desenvolupament de l’activitat i la prestació dels serveis contractats. Aquestes tasques poden incloure les vendes, compres, projectes, prestació de serveis, administració, gestió o tasques d’atenció al client.
Tots els socis i treballadors de Lloguer de Pianos de Concert S.L. han sigut formats i informats de totes les seves responsabilitats en la gestió de dades personals i firmen l’acord de confidencialitat corresponent. (Annex 2)
Lloguer de Pianos de Concert S.L. ha establert acords contractuals i les mesures de seguretat per garantir el nivell de seguretat de les dades personals, amb tercers quan la seva intervenció sigui necessària per la prestació del servei contractat.

Quant temps es guarden les teves dades, a on i qui els emmagatzema?
Lloguer de Pianos de Concert S.L. conservarà les teves dades personals en servidors d’equips locals propis fins el moment en que sol·licitis expressament eliminar-los. En qualsevol cas, es complirà amb els requisits legals de custodia documental dels registres, fins a la seva eliminació.
Quins drets tens en relació a les teves dades personals?
Si vols saber quines dades personals guardem i com hem utilitzat les teves dades, o exercir el teu dret d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament o oposició al seu tractament per part de Lloguer de Pianos de Concert S.L., has de comunicar-ho enviant un Mail a pianoconcert@pianoconcert.cat
Si no obtens una resposta satisfactòria i desitges formular una reclamació o obtenir més informació sobre qualsevol dels teus drets, pots dirigir-te a l’Agencia Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).

Pin It on Pinterest