Kawai CS8

Kawai CS8

Descripció:

Compagina el concepte del piano acústic, amb l’últim mecanisme: Grand Feel II amb tecles i pivot de balanceig de la tecla més llargs, lector de tecla amb triple sensor per optimitzar la resposta i donar la possibilitat de tocar des del mateix punt de doble escapament . Tot això resulta en el millor mecanisme per recrear amb exactitud la pulsació excepcional dels pianos de cua de més alt nivell.
Cadascuna de les 88 tecles, de fusta, permeten la major absorció de l’energia del moviment, i canalitzen el so de l’instrument a través del clic del músic. La seva superfície Ivory i Ebony touch absorbeix la humitat o la suor assegurant un total control durant qualsevol interpretació.
Amb la simplicitat d’un piano digital amb un discret panell de control integrat en la part esquerra del teclat, amb pantalla LCD ens possibilita innombrables funcions: 60 sons, polifonia de 256 notes, reverb, mode split i dual, enregistrament de 10 obres (2 pistes, 90000 notes) funció lliçó, donem, concert magic, MIDI in / out, lectura i gravació amb USB (WAV, MP3) etc … i sense oblidar-nos d’una aplicació IPad que permet la utilització de l’opció “Tècnic virtual”.
L’elegància atemporal del seu moble en acabat banús polit compaginada amb les últimes tecnologies pel que fa a so i teclat que ofereixen una experiència excepcionalment realista.

 

Mides:

  • Longitud: 476 cm
  • Amplada: 1447 cm
  • Alçada: 956 cm
  • Pes: 85 kg

Pin It on Pinterest